599,00 NOK

Legg til et minikurs om Frida Kahlo til 599,- kr 

Edvard Munch - livet, kunsten, følelsene

Obs: Om du vil gi kurset i gave, klikk her 

 

Bli kjent med Norges og en av verdens fremste modernister!  Finn ut av hva kunsten hans vil fortelle deg i dag, og hva som gjemmer seg bak lerretene i Sjalusi, Madonna, Skrik og mange flere! 

Les mer om kurset her

Dette sier kursdeltakerne våre fra tidligere kurs

Munchkurset var en virkelig øyenåpner! Virkelig givende! 👏👏

Lisbeth Hultgren

Jeg var en tur på Munchmuseet i går, har vært der en gang tidligere, men jeg opplevde at jeg hadde et mye større utbytte av besøket nå etter kurset!

Kjersti

Et fantastisk kurs som er inspirerende , lærerikt og morsomt. Vel verdt pengene og tiden som investeres! Alisa er utrolig kunnskapsrik og har utarbeidet et veldig proft undervisningsopplegg. Hun er også flink til å følge opp kursdeltakerne. Det står at du blir en kunstkjenner på 6 uker og det stemmer! Men når det er sagt så er det nok tilleggsstoff til minst 6 måneder til! 👏

Karen Kaasa

Takk for et fantastisk spennende kurs! Etter at kurset er gjennomført, har vi i dag vært på Munch museet. Det var en stor opplevelse for oss begge. Med kunnskapen vi fikk under kurset, hadde vi en helt annen innsikt om Munch og hvordan han arbeidet.Jeg vil anbefale kurset til andre, helt klart. Det er et fantastisk bra konsept for effektiv innlæring og man opplever så stor glede underveis med alle de opplevelser som står i kø!

Anne Cathrine H.

Kurset er meget innholdsrikt og formidler på en fremragende måte kunnskap om Munchs liv og hvordan dette gjenspeiles i hans verk. Det ga meg kunnskap som gir meg en dypere forståelse og større opplevelse av Munchs bilder. Anbefales på det varmeste! Anbefaler dette kurset til alle! Det er et godt alternativ til kunsthistorie på universitetet. En behagelig måte å lære på!

Karin Tveit

Jeg har vært i det nye museet og skal dit om en uke med tre barnebarn! Kurset kommer jeg til å gå gjennom flere ganger. Veldig glad jeg ble med på kurset!

Toril Sehested