599,00 NOK

Legg til kurset til deg selv 

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
Kdugqvwxtnajeh9zqwfq 33e15234 cbd1 4155 9f01 85e3624509bf

Edvard Munch - livet, kunsten, følelsene

Her kjøper du gavekort

 

Om du vil kjøpe kurset til deg selv, klikk her 

Bli kjent med Norges og en av verdens fremste modernister!  Finn ut av hva kunsten hans vil fortelle deg i dag, og hva som gjemmer seg bak lerretene i Sjalusi, Madonna, Skrik og mange flere! 

Les mer om kurset her

Dette sier kursdeltakerne våre fra tidligere kurs

Den nye kunnskapen jeg har fått gjennom dette kurset har vært over all forventning. Jeg har fått mye ny inspirasjon til utvikling av mitt eget kunstneriske uttrykk. Nå gleder jeg meg til å besøke museer jeg har vært på tidligere og se på kunsten med nye øyne, og kunne dele noe av min nye kunnskap med andre! Alisa er utrolig kunnskapsrik og har utarbeidet et veldig proft undervisningsopplegg. Hun er også flink til å følge opp kursdeltakerne. Det står at du blir en kunstkjenner på 6 uker og det stemmer! Men når det er sagt så er det nok tilleggsstoff til minst 6 måneder til! 👏

Barbro Gjevik

Jeg føler jeg sitter inne med viktig kunnskap. Det er kunnskap alle burde ha. Jeg greier å skille kunstepokene fra hverandre og fortelle hva som kjennetegner hver enkelt. Jeg er blitt mye mer observant på farger og former. Og best av alt, i samtale med kunstnervenner føler jeg meg som et mye mer interessant menneske enn før:-) Anbefaler dette kurset til alle! Det er et godt alternativ til kunsthistorie på universitetet. En behagelig måte å lære på!

Hilde Ljøen

Mye kunst som jeg tidligere ville ha gått forbi er blitt veldig interessant når jeg først kjente bakgrunnen og fikk satt det hele i en kontekst! Jeg vil anbefale kurset til andre, helt klart. Det er et fantastisk bra konsept for effektiv innlæring og man opplever så stor glede underveis med alle de opplevelser som står i kø!

Pernille Gisselmann

Nå har jeg fått et nytt blikk til å se, oppleve og vurdere kunst med!

Turid Sjøholt