Oppdag fantastiske kunstopplevelser over hele Norge i sommer! 

 

Last ned sommerens store kunstguide gratis

Få våre beste tips til sommerens must-see utstillinger, skjulte kunstskatter, spennende utflukter og mye annet!

 

Du finner alt dette i kunstguiden:

 

‚ú®¬†N√łye utvalgte tips til must-see¬†utstillinger, herlige¬†kunstparker, spennende arkitektur og utflukter til¬†romantiske kulturdestinasjoner¬†i s√łr, nord, √łst og vest i landet.

‚ú® Noe til enhver smak og hum√łr: fra¬†nasjonale skatter til internasjonale¬†mestere; fra natur til¬†arkitektur; fra¬†kunsthistorie og kulturarv til den nyeste¬†samtidskunsten.

✨ Det du trenger å vite for å kunne prioritere blant et hav av kunsttilbud, slik at du er godt forberedt når du er på tur.

✨ Anbefalinger til digitale kunstopplevelser for de rolige sommerdagene samt enda flere tips i vår store kunstkart!

  Ekstra stor utgave i år

 

Ja, send meg kunstguiden!

 Jeg guider deg gjennom spennende kunsteventyr i sommer!

 

Hei! Jeg heter Alisa, og jeg er kunstformidler, kursholder og gr√ľnder i¬†The Art Trotter¬†‚Äď en kunstklubb p√• nett som gj√łr kunst enkelt, g√ły og mer givende for folk flest!

Jeg har hatt gleden av √• hjelpe tusenvis av mennesker i Norge med √•pne d√łren inn i kunstens verden gjennom mine digitale kurs, mesterklasser og medlemskap. N√• brenner jeg for √• vise deg veien inn i den spennende kunstverdenen, hvor kunst blir en naturlig og berikende dimensjon i livet ditt.¬†

I denne årlige kunstguiden som jeg gir ut hver sommer finner du mine håndplukkede anbefalinger til utstillinger, steder og kulturopplevelser over hele landet. 

Jeg håper at kunstguiden gir deg massevis av sommerinspirasjon og skaper nysgjerrighet for det store kunsttilbudet i Norge!

√ėnsker deg en fantastisk kunstsommer!¬†

 

Kunstguiden kan enkelt lagres eller skrives ut slik at du alltid er forberedt og klar til din neste kunstutflukt

 

Last ned guiden gratis her