Vi tilbyr skreddersydde

løsninger for å skape berikende kunstopplevelser 

Bedriftssamarbeid

 

Vi samarbeider med private kunstforeninger og bedrifter fra mange forskjellige sektorer. Her bistår vi i utviklingen av digitale inspirerende undervisningsprogrammer og kurs som bruker kunst for å stimulere kreativitet og innovasjon. I tillegg bidrar vi med rådgivning innen forvaltning og kuratering av private samlinger.

Er du en bedriftsleder som vil tilby noe nytt og spennende til dine ansatte? Vi kan tilby et stimulerende avbrekk fra hverdagen som vil holde samtalen gående i lunsjpausen.

Partnerskap med museer og gallerier

 

Vil du rette oppmerksomhet mot galleriet ditt eller mot et spesifikt prosjekt eller en utstilling? Vi er alltid ivrige etter å samarbeide med museer og gallerier og lage kreative og tiltrekkende konsepter sammen!

I tillegg til å hjelpe til med konseptutvikling for utstillinger, tilbyr vi også tjenester innen innovativ formidling, kommunikasjon og markedsføring.

Rådgivning

 

Vi tilbyr råd til private kunder som ønsker å kjøpe kunst som vil gi dem langvarig glede. Vi hjelper både deg som vil forstørre en eksisterende samling, starte opp en fra bunnen av, pynte litt hjemme, eller finne en passende interiørdesign.

Ser du etter noe fint å ha på veggen, vil du dyrke frem din egen smak, eller kanskje starte opp en kunstsamling av noe slag? Det kan vi hjelpe deg med.

Vi starter med en gratis privat workshop der vi fokuserer på å definere dine behov og mål. 

Kontakt oss her eller send en mail til

[email protected]