Gjør kunst enkelt og museumsbesøk enda mer spennende!

 

Åpne dine øyne, sinn, og hjerte for den moderne kunsten!

 

Tirsdag 7. november kl. 20:00 på nett 

 

Hold av din plass på gratis kunstkveld

Kunst har en unik evne til å tale til hjertet vårt.

Det er et språk som forener kulturer og tidsaldre, speiler samfunnets sjel og viser oss håp og skjønnhet selv i livets mørkeste stunder.

 

Men har du noen gang følt deg litt tapt i et galleri? 

Har du stått foran et kunstverk, forvirret, og lurt på hva kunstneren egentlig prøver å fortelle? Eller kanskje du har ønsket å vite mer om en kunstepoke, men ikke visst hvor du skal starte? 

Du er ikke alene, og du har kommet til rett sted!

Lær om kunst på en enkel og lett forståelig måte slik at dine møter med kunst gir deg mer mening og glede!

Registrer deg gratis her

På kunstkvelden skal vi åpne en tidskapsel og dykke ned i en av kunsthistoriens mest spennende epoker

  

👩‍🎨 Du vil bli kjent med noen av modernismens viktigste kunstnerne og kom tett innpå deres ikoniske verk, fra Monet til Van Gogh, og fra Matisse til Picasso, slik at du finner ut av hva som har gjort dem så unike. 

👩‍🎨 Få oversikt over den moderne kunsten de siste 160 årene, og hvordan du kan berike hverdagen din med denne kunnskapen.

👩‍🎨 Lære om flere viktige kunstretninger fra impresjonisme og avantgarde, til surrealisme og popkunst, slik at du kan kjenne på mestringsfølelse neste gang du vandrer gjennom et museum og virkelig forstår kunstens budskap!

👩‍🎨 La deg inspirere og utfordre deg til å se verden og skjønnheten på nye måter og utvid din horisont!   

 Når: Tirsdag 7. november, kl. 20:00 

Hvor: Hjemme i din stue - på nett

 

Ja, hold av min plass! 😍

Kunstkvelden passer for alle, enten du er en livslang kunstelsker eller en nysgjerrig nybegynner – kom som du er!

Med kunst er det beste alltid enda å komme, så la oss begynne denne reisen sammen!

 

Hei, jeg er Alisa! Vet du, vi deler kanskje mer enn du tror. For meg var kunst en gang bare en flukt fra endeløse dager fanget mellom kontorvegger og formler på regneark. Men nå? Nå er det et eventyr som aldri slutter!

Kan du huske den følelsen av å oppdage noe som fyller deg med undring og begeistring, som om du var et barn igjen? Det var det kunst gjorde for meg. Det forvandlet min hverdag fra gråtoner til kontinuerlig læring, inspirerende møter, kreativitet og en fargepalett av følelser som jeg har hatt gleden å dele videre med andre! ✨

Gjennom mine enkle og engagerende kunstprogram på nett har jeg sett den samme forvandlingen berøre tusenvis av elevene mine! Og det beste av alt? Du trenger ikke å være en ekspert for å starte! Kunst er for alle, og jeg er her for å vise deg hvordan det kan bli en givende del av hverdagen din og en ny dimensjon i livet ditt! ✨

 

 Kunstkvelden er åpen for alle!  

 

Registrer deg her gratis 😍