Oppdag noen av Norges trendigste samtidskunst  

Hold av din plass gratis

Når:  torsdag 16. desember kl. 19:00

Hvor: Live på nett

Bli med på bakrommet til Oslo Nowhere fra der du er!

✨ Oppdag noen av Norges mest trendy samtidskunst i dag - og forstå hvorfor det trender

✨ Bli kjent med urban norsk kunst og kunstnere som Martin Whatson, Kim "Sinnsykshit" Larsen, Thea Elise Klingvall og Magnus Gjøen.

✨  Lær om hvordan du kan finne god kunst fra maleri til trykk og foto, som du også har råd til. 

✨  Følg med på vår samtale med gallerister og still spørsmålene du har på hjertet i live-chatten.
 
 

En unik mulighet til å bli kjent med Norges fremste nettgalleri bak kulissene! 

OsloNowhere er et av Norges ledende gallerier på nett fylt med norsk samtidskunst. Noen av kunstnerne er allerede kjente mens andre er mindre kjente - alle håndplukket for kvalitet, særegenhet og en spennende tilnærming til sitt medium. 🔥

Ja jeg vil være med på omvisningen!

Vi brenner for å gjøre kunst enkelt!

 

Kunst - både hjemme, i museumssaler eller på gaten - kan snakke til oss alle og fortelle oss noe helt spesielt. For noen er kunst en kilde til energi og inspirasjon, mens den for andre kan bli til verdifulle minner og opplevelser. 

Mange av oss liker å gå på gallerier og museer, og kanskje også drømmer om å henge spennende kunst på stueveggen. Men noen ganger kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte. Kunst kan virke uforståelig og rart, og den kan til tider virke litt meningsløs. 

Men veien til kunstforståelse er kortere og enklere enn vi tror! Derfor brenner vi i The Art Trotter for å dele en enkel "kunstkode" som vil gi deg nøkkelen til å tolke, føle og oppsøke kunst som aldri før! 

Start med gratis galleriomvisning! Hold av plassen din her