Back to Blog

Kunsttips til de rolige sommerdagene

Jul 24, 2022

Er du mye på farta i sommer eller koser du deg med litt roligere sommerdager på terrassen hjemme eller på hytta? ⛱️

Sommeren er til for å hente seg inn og fylle på med alt som er godt – derfor vil jeg dele noen digitale kunstopplevelser med deg! 

Se dem akkurat når og hvor det passer for deg i sommer! 

Disse er perfekte for å utvide horisonten, oppdage nye steder på avstand eller gjøre deg klar for kunstbesøk i fremtiden. 🙌 

Sett av en rolig og avslappende sommerkveld til deg selv. Dette er det du kan hygge deg med 👇

 

Marilyn Monroe, 2002, Richard Hudson (f. 1957)

 

👨‍🎨Ekebergparken har blitt til en av Oslos absolutte favoritter, og en kunstdestinasjon i verdensklasse. I denne mesterklassen om Ekebergparken tar jeg deg med på en lærerik og spennende vandring. 

Her vil du lære om parkens fremste skulpturer og installasjoner (f.eks tåkeinstallasjon) og du får generell innsikt i moderne- og samtidskunst! 

 

Stjernenatt, 1889, Vincent van Gogh 

 

👨‍🎨 Vincent Van Gogh er kanskje kunsthistoriens fremste bevis på at stor kunst kan skapes i og av motgang og et tynget sinn. I Van Goghs fargeunivers tar jeg deg med på en gripende fortelling. 

Her vil du lære om flere av hans største mesterverk som bl.a. Stjernenatt og Solsikker, hans liv og karriere, og veien fra å være en prest til å bli ekspresjonismens far! 

 

Skrik, 1893, Edvard Munch 

 

👨‍🎨 Edvard Munch er populær som aldri før. På Munch-mysteriet vil du komme tett inn på flere av de kjente maleriene, lære deg å tolke symbolene og finne ut av hva som har gjort Munch til en av verdens fremste modernister og til samtidens popikon! 

 

 

👨‍🎨 Sommeren i Norge flyr av sted, men vil du forlenge den litt til? 🌞 

Hva med en drømmereise til magiske Venezia i høstens belle-sesong? Les mer her og registrer deg på Venezia-turen, før de aller siste plassene forsvinner!

 

👨‍🎨 Vil du ha tips til must-see utstillinger og eventyrlige kunst-utflukter – da må du laste ned min store kunstguide, dersom du ikke har gjort det allerede!

 

Håper du finner noe som faller i smak! :) 

 

Sign up for our art updates!

Enter your email to receive information, inspiration and tips about art, art history, art events and the wonderful world of art!

By entering your name and email, you agree to receive emails from us with inspiration and tips about art and the art world. You can unsubscribe at any time by pressing Unsubscribe.